Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Maser, Werner - HITLER STALIN - Mythen, leugens en legenden

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Maser, Werner - HITLER STALIN - Mythen, leugens en legenden
Schrijver: Maser, Werner
Titel: HITLER STALIN - Mythen, leugens en legenden
ISBN:
Uitgever: Aspekt
Bijzonderheid: Paperback, NIEUW
Prijs: € 8,00
Meer info De onlangs overleden Duitse historicus Werner Maser behoorde tot de grootste kenners van de geschiedenis, van de twintigste eeuw. Vele tientallen boeken verschenen van zijn hand, waaronder veel bestsellers. Spraakmakend binnen het Nederlandse taalgebied waren zijn boeken over Hitler, over diens geschrift Mein Kampf en zijn ook bij uitgeverij Aspekt verschenen omvangrijke biografie over Hermann Goring.

In dit boek concentreert Maser zich op de twee grote dictators, Hitler en Stalin, en probeert mythe en werkelijkheid te ontrafelen. Zoals bij veel historische figuren is er altijd druk gespeculeerd. Maser brengt de feiten in kaart en toont onbekende episoden uit het even diabolische als meeslepende leven van Hitler en Stalin. Masers boek laat zich lezen als een noodzakelijke correctie.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.