Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Otten, Paul & Mildred Hermsen-Iking - 100 jaar volkshuisvesting in Tiel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Otten, Paul & Mildred Hermsen-Iking - 100 jaar volkshuisvesting in Tiel
Schrijver: Otten, Paul & Mildred Hermsen-Iking
Titel: 100 jaar volkshuisvesting in Tiel
ISBN:
Uitgever: Stichting Christelijke Woningcorporatie Tiel, 2009
Bijzonderheid: Hardcover, in goede staat
Prijs: € 7,00
Meer info In 1901 werd in Nederland de Woningwet aangenomen, waarmee ook in Tiel de basis werd gelegd voor de hedendaagse volkshuisvesting. Een groot deel van de Tielse woningvoorraad bestaat uit uit sociale huurwoningen en de woningcorporaties zijn belangrijke partners in de ontwikkeling van de stad. In dit boek beschrijven de schrijvers die ontwikkeling van een eeuw Tielse volkshuisvesting, met veel aandacht voor de brede historische context waarbinnen die geschiedenis zich afspeelt. Het is overigens niet alleen een leesboek, de vele foto's vertellen hun eigen verhaal.

Paul Otten (1954) is al het grootste deel van zijn leven in de volkshuisvesting werkzaam. Ooit was hij import-Tielenaar, maar hij heeft zijn hart verpand aan de stad en haar veelbewogen historie. In dit boek combineert hij beide interesses. Ook drs. Mildred Hermsen-Iking (1976) werkt al geruime tijd in de Tielse corporatiewereld. Vanuit haar achtergrond als sociaal geograaf kijkt zij in dit boek niet alleen naar het verleden, maar ook naar de toekomst van de Tielse volkshuisvesting.

Een groot deel van het fotomateriaal is aangedragen door het 'fotografisch geheugen' van Tiel, fotograaf Jan Bouwhuis.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.