Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Denissen, Sabine (samensteller) - De geschiedenis van het DIAMANTJUWEEL

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Denissen, Sabine (samensteller) - De geschiedenis van het DIAMANTJUWEEL
Schrijver: Denissen, Sabine (samensteller)
Titel: De geschiedenis van het DIAMANTJUWEEL
ISBN:
Uitgever: Provincie Antwerpen
Bijzonderheid: Hardcover met omslag, 314 pagina's en in goede staat
Prijs: € 18,00
Meer info Deze museumcatalogus situeert het diamantjuweel in de geschiedenis aan de hand van de collectie die te zien is in het Diamantmuseum van de Provincie Antwerpen, voorafgegaan door interviews met kunsthistorici en experten die een blik bieden achter de schermen, en gevolgd door een gedetailleerde beschrijving van de juwelen.

Deze eerste catalogus werd samengesteld door Sabine Denissen, archeologe en kunsthistorica, sinds 1992 conservator van het Diamantmuseum Antwerpen.

Dit boek is in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. Het boek zelf heeft een harde kaft die omhuld wordt met een papieren cover.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.