Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DRG.


 

Brown, Chris - Arnhem 1944, battle story

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Brown, Chris - Arnhem 1944, battle story
Schrijver: Brown, Chris
Titel: Arnhem 1944, battle story
ISBN:
Uitgever: Spellmount, 2011
Bijzonderheid: als nwe. hardcover, 20 x 15 cm, 159pag, geïll met zw.w. foto's, kaartjes etc, verz.kn € 4,40 / NL
Prijs: € 19,95
Meer info - In Arnhem 1944, battle story beschrijft Brown het fascinerende verloop van de strijd in Arnhem sept. '44 tijdens Operatie Market Garden van dag tot dag, zich daarbij uitgebreid bedienend van kaarten van de veldslagen, tijdlijnen, troependiagrammen en foto's.
- Arnhem 1944 battle story is een indringende beschrijving van deze iconische strijd. Het is een boekje dat zowel de geïnteresseerde leek als de door de wol geverfde slagveldbezoeker zal aanspreken.
- Op 17 september 1944 landden Britse en Poolse parachutisten van de 1st Airborne Division bij Oosterbeek, Arnhem, Wolfheze en Ede. Negen dagen later was tachtig procent van deze mannen gedood, gewond geraakt of gevangengenomen door de Duitsers.
- Het betekende de laatste grote Duitse overwinning in de Tweede Wereldoorlog. De woeste gevechten en galante heldendaden in deze negen dagen hebben historici en studenten sindsdien gefascineerd.
- Chris Brown beschikte over talloze ooggetuigenverslagen en dagboeken van eenheden, en schreef een adembenemend en gedetailleerd verslag van deze negendaagse veldslag. In dit boek staan tevens technische omschrijvingen van het gebruikte wapentuig en de uitrustingen, en hoe deze wapens in de praktijk uitpakten.
Boek bekijken

DRG uit Velp

zakelijk

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,
NU 10-20% KORTING OP ALLE OSPREY SOFTCOVER BOEKJES!!!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.