Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Dubbele Rijen.


 

Natuur & Techniek - Natuur & Techniek jaargang 1980 t/m 1999

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Natuur & Techniek - Natuur & Techniek jaargang 1980 t/m 1999
Schrijver: Natuur & Techniek
Titel: Natuur & Techniek jaargang 1980 t/m 1999
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Alleen als jaargang te koop, 12 losse nummers in groene tijdschriftbak met opdruk, compleet, in goede staat, soms licht vergeeld
Prijs: € 12,00
€ 7,70
Meer info Natuur & Techniek (N&T, later Natuurwetenschap en Techniek, NWT en NWT Magazine) bestond sinds 1931 en was een Nederlands populair-wetenschappelijk tijdschrift dat zich specialiseerde in stevige achtergrondartikelen over wetenschappelijke en technische ontwikkelingen in de natuurkunde, scheikunde, biologie, geneeskunde, astronomie en archeologie. Het maandblad had eveneens een ruime belangstelling voor het werk van de belangrijkste Nederlandse en Belgische wetenschappers. In 2013 is NWT Magazine verder gegaan als de Nederlandstalige editie van New Scientist.
Boek bekijken

Dubbele Rijen uit Delft

particulier

Logo Dubbele Rijen

Geen email ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Dubbele Rijen verkoopt tweedehands boeken. Dat betekent dat de boeken allemaal lichte gebruikssporen hebben die niet allemaal worden beschreven. Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven.
Geplaatste bestellingen worden twee weken voor u gereserveerd. Heeft u dan nog niet gereageerd of betaald dan worden de boeken weer te koop aangeboden.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.