Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ed Schilders & Co.


 

Recensiedienst van de Centrale Vereniging voor Openbare Bibliotheken - Boekbesprekingen van buitenlandse romans, deel 7 & 8 Franse literatuur

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Recensiedienst van de Centrale Vereniging voor Openbare Bibliotheken - Boekbesprekingen van buitenlandse romans, deel 7 & 8 Franse literatuur
Schrijver: Recensiedienst van de Centrale Vereniging voor Openbare Bibliotheken
Titel: Boekbesprekingen van buitenlandse romans, deel 7 & 8 Franse literatuur
ISBN:
Uitgever: Recensiedienst van de Centrale Vereniging voor Openbare Bibliotheken, Den Haag 1965-1969
Bijzonderheid: Genaaid gebonden in volledig linnen omsolag zonder opdruk. 22 x 17 cm staand. Ongepagineerd [ca. 600 pag.] Niet in de handel.
Prijs: € 30,00
€ 6,95
Meer info Verzameling korte recensies ten behoeve van openbare bibliotheken, geschreven door niet-professionele recensenten. 1 recensie (gesigneerd) per pagina. Meestal van een aandoenlijke naïveteit. Het otaal levert een ,mooi beeld van de receptie van de Franse literatuur in de roerige tweede helft van de jaren ’60. Niet in de handel geweest. Deze exemplaren afkomstig uit de kloosterbibliotheek van de Missionarissen van het Heilig Hart (MSC) in Tilburg.
Boek bekijken

Ed Schilders & Co

particulier

Ed Schilders & Co uit Lage Mierde

Logo Ed Schilders & Co

Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld of vernieuwd. Vragen over de onderwerpen van onze boeken zijn welkom en vrijblijvend. Onze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij verzenden in principe altijd met track en trace (on line posttarieven). Indien een andere wijze van verzending gewenst is, kan de koper dat verzoeken. Verzending geschiedt dan op risico van de koper.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.