Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ed Schilders & Co.


 

Bob van den Born - De Straat

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bob van den Born - De Straat
Schrijver: Bob van den Born
Titel: De Straat
ISBN:
Uitgever: Nederlandse Academie voor ‘Patafysica (’Bâtafysica), Esonstad (= Amsterdam), 146 EP (2012)
Bijzonderheid: Een leporello van circa 2 meter, los ingelegd in gevouwde vorm in een kartonnen omslag van 14,5 x 21 cm. Oplage 300 ex. waarvan 200 genummerd; dit is nr. 109 (in handschrift). De leporello is niet aan elkaar geplakt maar in 1 vel gedrukt.
Prijs: € 25,00
€ 4,85
Meer info De Nederlandse Academie voor ‘Patafysica (NAP), opgericht in 1972, wordt redactioneel geleid door Matthijs van Boxsel, en kan beschouwd worden als de Nederlandse tak van het Franse Collège de ‘Pataphysique dat in 1948 werd opgericht. De Nederlandse Academie voor ’Patafysica (NAP) legt zich toe ‘op het verzamelen en verspreiden van denkbeeldige oplossingen in de Lage Landen.’
Onder de naam ‘Bâtavisme’ publiceerde de NAP een reeks monografieën van en over auteurs en kunstenaars met bijzondere denkbeelden over bijzondere onderwerpen die aansluiten of deel uitmaken van het patafysisch gedachtengoed. De hier aangeboden uitgave bevat een uitvouwbare prent van circa 2 meter, waarop Van den Born in zijn van de Professor Pi-cartoons bekende stijl een straattafereel in beeld brengt zonder enige tekst. Dit is Bâtavisme nr. 7. Voor meer uitgaven in deze reeks, zoek in ons winkeltje met trefwoord Batavisme.
Boek bekijken

Ed Schilders & Co

particulier

Ed Schilders & Co uit Lage Mierde

Logo Ed Schilders & Co

Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld of vernieuwd. Vragen over de onderwerpen van onze boeken zijn welkom en vrijblijvend. Onze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij verzenden in principe altijd met track en trace (on line posttarieven). Indien een andere wijze van verzending gewenst is, kan de koper dat verzoeken. Verzending geschiedt dan op risico van de koper.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.