Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel EindelozeVerhalen.


 

Aly Hendriks - Eindeloze Verhalen - hét kookschrift

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Aly Hendriks - Eindeloze Verhalen - hét kookschrift
Schrijver: Aly Hendriks
Titel: Eindeloze Verhalen - hét kookschrift
ISBN:
Uitgever: Eindeloze Verhalen / Hendriks Communicatie
Bijzonderheid: 2 stuks: kookschrift met recepten en verhalen over Yagán kano-nomaden uit Kaap Hoorn archipel / Vuurland / Zuid-Amerika
Prijs: € 17,00
€ 4,50
Meer info Samen koken met een verhaal. Voor (groot)ouders en kinderen. Lees, schrijf, teken en kook met Eindeloze Verhalen.

Het Eindeloze-Verhalen-kookschrift neemt je mee naar de wereld van Gaméla en haar broertje Sisoi. Zij zwierven als nomaden in hun kano’s over de wateren van de eilandengroep Kaap Hoorn, Vuurland. In het uiterste zuiden van Zuid-Amerika. Dicht bij de Zuidpool.

In dat gebied waren de Yagán de eerste bewoners. Hun geschiedenis is hier nauwelijks bekend. De Eindeloze Verhalen vertellen erover in een mix van historische feiten en verzonnen avonturen.

Voor dit kookschrift heeft schrijfster Aly Hendriks acht Eindeloze Verhalen uitgezocht waarin eten voorkomt. Daarbij heeft ze een recept bedacht met ingrediënten die nu hier te koop zijn. Je kunt elk gerecht gemakkelijk thuis maken. Via elk verhaal kom je wat te weten over de lang vervlogen tijden van de Yagán in het verre Vuurland.
Boek bekijken

EindelozeVerhalen

zakelijk

EindelozeVerhalen uit Amsterdam

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.