Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Elders.


 

Geelen, Jean-Pierre - Blinde vink : hoe ik leerde vogels kijken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Geelen, Jean-Pierre - Blinde vink : hoe ik leerde vogels kijken
Schrijver: Geelen, Jean-Pierre
Titel: Blinde vink : hoe ik leerde vogels kijken
ISBN: 9789045014395
Uitgever: Amsterdam [etc.] : Atlas, 2009.- 2e dr.
Bijzonderheid: 184 p.- Paperback, praktisch nieuw
Prijs: € 5,50
€ 3,85
Meer info Flaptekst:
Het moet er maar eens uit: ook ik ben een vogelaar. Niet iets om trots op te zijn. ‘Als je ooit zó wordt, ga ik bij je weg,’ dreigde mijn vrouw eens, wijzend naar de televisie, die een vijftiger toonde met een gezicht als de kop van een kalkoen. Met ringbaardje, kaplaarzen en geblokte wollen trui stond hij door een verrekijker te turen naar een vogel in de verte.
Ik begrijp haar. I
Journalist Jean-Pierre Geelen beschrijft op lichtvoetige en aanstekelijke wijze hoe zijn liefde voor vogels groeide en steeds meer aan betekenis won. Een liefde die pas later in zijn leven ontstond, en alleen maar heviger wordt. Dit boek gaat over vogels, vrouwen en vogelaars, de kunst van het kijken en het ontdekken van het leven. Het bevat ook een korte cursus vogels kijken, onder het motto: wie van vogels kan houden, wordt een rijker mens.
Jean-Pierre Geelen (1964) is redacteur bij de Volkskrant, waarin hij de laatste jaren vaak over vogels heeft geschreven ( dat is al een tijdje geleden, 2009 o.a.)
Boek bekijken

Elders uit Leusden

particulier

Logo Elders

Verzendkosten via PostNL, De opgevoerde tarieven bij de aangeboden boeken gelden alleen voor verzending binnen Nederland. Voor het buitenland worden andere bedragen gerekend. Ook kan er voor een andere bezorger zoals DHL gekozen worden. Overleg is altijd mogelijk, ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.