Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Elders.


 

Lundberg, Kristian - Vuurvreter / vert. uit het Zweeds door Wendy prins en Jasper Popma

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lundberg, Kristian - Vuurvreter / vert. uit het Zweeds door Wendy prins en Jasper Popma
Schrijver: Lundberg, Kristian
Titel: Vuurvreter / vert. uit het Zweeds door Wendy prins en Jasper Popma
ISBN: 9789021433141
Uitgever: Amsterdam [etc.] : Querido, 2007.- 1e dr.
Bijzonderheid: 235 p.- Paperback.- Praktisch nieuw
Prijs: € 4,50
€ 3,85
Meer info Oorspr. titel: Eldätaren.- 2004.
Tekst achterkant boek:
Een kinderlichaam spoelt aan in de jachthaven van Västra Hamnen, de chique buitenwijk van Malmö. Het slachtoffertje is op gruwelijke wijze om het leven gebracht. Hij zal niet de enige blijven. Nils Forsberg, een voormalig toprechercheur die wegens wangedrag overgeplaatst is naar de afdeling Gevonden Voorwerpen, krijgt de kans om zich weer te bewijzen als hij onverwachts leiding mag geven aan het team dat de moorden onderzoekt. Vuurvreter speelt zich af aan de zelfkant van de maatschappij. Het volgt het harde ritme van de stad en weet de lezer in zijn greep te krijgen - om tot de laatste bladzijde niet meer los te laten.
Kristian Lundberg (1966) schrijft niet alleen literaire thrillers, maar ook romans en poëzie waarvoor hij diverse malen bekroond werd. Vuurvreter is het eerste deel in een nieuwe serie rond Nils Forsberg. Lundberg is als enige andere thrillerauteur toegelaten tot het fonds van de Zweedse uitgeverij waarin de boeken van Henning Mankell verschijnen.
Zie ook: Lundberg - Poortwachter
Boek bekijken

Elders uit Leusden

particulier

Logo Elders

Verzendkosten via PostNL, De opgevoerde tarieven bij de aangeboden boeken gelden alleen voor verzending binnen Nederland. Voor het buitenland worden andere bedragen gerekend. Ook kan er voor een andere bezorger zoals DHL gekozen worden. Overleg is altijd mogelijk, ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.