Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Elfjetwaalfje.


 

Petigny, Aline de - Griezelleuke spookverhalen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Petigny, Aline de - Griezelleuke spookverhalen
Schrijver: Petigny, Aline de
Titel: Griezelleuke spookverhalen
ISBN: 9789024378333
Uitgever: Deltas
Bijzonderheid: 64pp, Gebonden. Prima staat
Prijs: € 6,00
Meer info Julie leert een mysterieus vriendinnetje kennen, Zebulon is zijn spookhuis beu en wil een wereldreis maken, Emilie vindt op zolder een mooi poppenhuis, maar er wonen niet alleen poppen in,?
Sla dit boek samen met je kind vlug open en ontdek de avonturen van griezelleuke spoken. De verhalen en versjes met hun prachtige illustraties zullen u en uw kind urenlang vertel- en luisterplezier bezorgen.
WELKOM IN DE WERELD VAN DE SPOKEN!
Recensie(s)
Spoken in alle soorten en maten spelen de hoofdrol in deze bundel met zestien voorleesverhalen. De verhalen - met een gemiddelde lengte van 300 woorden - zijn gericht op kinderen uit de eerste groepen van de basisschool en vooral bedoeld om voor te lezen. Echt griezelig worden de verhalen nergens, integendeel. De spoken die er in voorkomen zijn eerder gezelligheidsdieren die graag onder de mensen komen of eigenzinnige bewoners van oude huizen en kastelen dan angstaanjagende schepsels. Alle verhalen zijn geillustreerd, waarbij gebruik is gemaakt van gemengde technieken: waterverf, collage, gouache, pen. De gezichtsuitdrukking is bij alle illustraties hetzelfde en ook de spoken zijn op kleinigheden na hetzelfde. Het taalgebruik sluit redelijk aan bij de doelgroep, hoewel hier en daar een lastige tussenzin staat of een woord in een afwijkende betekenis gebruikt wordt. Aan de uitvoering van de bundel is zorg besteed. Een zware, lichtgekleurde kwaliteit papier is gebruikt waarop de tekst in een mooi lettertype afgedrukt staat. Op het omslag een meisje dat vanuit haar bed naar een verlicht poppenhuis staart.
Boek bekijken

Elfjetwaalfje

particulier

Elfjetwaalfje uit Krimpen a/d IJssel

Logo Elfjetwaalfje

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.