Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel En-Tour-Age.


 

Kupélian, Jacques - Mahy, Ivan - Provinciaal Automuseum Houthalen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kupélian, Jacques - Mahy, Ivan - Provinciaal Automuseum Houthalen
Schrijver: Kupélian, Jacques - Mahy, Ivan
Titel: Provinciaal Automuseum Houthalen
ISBN:
Uitgever: Mahy
Bijzonderheid: 1e druk, 1970, 108 bladzijden, 200x150x10mm, gelijmd, softcover, volop foto's, in TIP-TOP-conditie
Prijs: € 20,00
Meer info Op 21 juli 1970 opende het op één na grootste automuseum haar deuren in Houthalen (B) op het Domein Kelchterhoef. Het initiatief kwam door samenwerking tussen de lokale overheid (de heer L. Roppe, gouverneur van de provincie Limburg) en een verzamelaar (de heer Ghislain Mahy uit Gent) die naarstig op zoek was naar ruimte om zijn steevast groeiende collectie onder te brengen en voor het publiek toegankelijk te maken. Later zijn van de Mahy-collectie (toen al circa 650 voertuigen!!!) ook delen naar Autoworld te Brussel (Jubelpark) gegaan.

Auteur Jacques Kupélian is een begrip op autogebied en als schrijver heeft hij zijn sporen weten te verdienen. Ivan Mahy (zoon van Ghislain) stond borg voor de correctheid van technische gegevens zodat het geheel als waardevol en informatief gezien mag worden.

Talrijke opmerkingen over het betreffende voertuig alsook foto-materiaal (niet alleen zwart-wit) zijn rijk voorhanden en maken het bij uitstek een prettig lees- en bladerbaar naslagwerk. Voertuigen komen uit uiteenlopende landen en de auto-industrie uit België komt ruimschoots voor het voetlicht.

Inmiddels een erg zeldzaam boekje, dus voor de echte
Boek bekijken

En-Tour-Age uit Eindhoven

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.