Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ericeric.


 

Verloop, Nico / Lowyck, Joost (red.) - Onderwijskunde. Een kennisbasis voor professionals

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Verloop, Nico / Lowyck, Joost (red.) - Onderwijskunde. Een kennisbasis voor professionals
Schrijver: Verloop, Nico / Lowyck, Joost (red.)
Titel: Onderwijskunde. Een kennisbasis voor professionals
ISBN: 9789001545338
Uitgever: Wolters Noordhoff
Bijzonderheid: 2003, paperback, lichte gebruikssporen, 473 pag., 16,5 * 24 cm.
Prijs: € 15,00
€ 4,15
Meer info Dit is een vrijwel volledig opnieuw geschreven editie van de eerste uitgave uit 1995. In deze editie zijn bovendien enkele deelterreinen van de onderwijswetenschappen opgenomen die in de eerste editie ontbraken, zoals onderwijssociologische thematieken, onderwijsbeleid van de overheid en ICT in het onderwijs. Daarnaast zijn deelterreinen anders gegroepeerd; zo zijn bijvoorbeeld didactische werkvormen en curriculumproblematiek geïntegreerd in een hoofdstuk over leeromgevingen.
Vanwege de zeer positieve ontvangst van de eerste editie is er ook nu alles aan gedaan om het boek tot één geheel te maken, waarin de hoofdstukken goed op elkaar zijn afgestemd. Ook is vastgehouden aan de analoge opbouw van de afzonderlijke hoofdstukken, waarbij het betoog voortdurend ondersteund wordt door verhelderende voorbeelden en intermezzo’s.
Het boek is geschreven in een vlot leesbare stijl, zonder daarbij enige afbreuk te doen aan het wetenschappelijk gehalte van het gebodene. Elk hoofdstuk is voorzien van een omvangrijk notenapparaat, bedoeld voor verdere studie en verdieping.
Als doelgroep hebben de auteurs studenten of afgestudeerden in de onderwijswetenschappen voor ogen. Daarnaast is het boek ook geschikt voor aanstaande docenten of docenten in functie die behoefte hebben aan theoretisch-wetenschappelijke verdieping van hun handelen. Ten slotte is het boek bruikbaar voor allen die zich, vanuit uiteenlopende wetenschappelijke disciplines, beroepsmatig bezighouden met het onderwijzen en de verbetering daarvan.
In zijn totaliteit geeft het boek een redelijk compleet beeld van datgene wat de onderwijswetenschappen op dit moment aan inzichten te bieden hebben.
Boek bekijken

Ericeric uit Drachten

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.