Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ericeric.


 

Roozenbeek, Jan / Roozenbeek, Thom - Op naar een integrale aanpak. Ontschotting in het sociale domein. Inspiratieboek voor directeuren en bestuurders.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roozenbeek, Jan / Roozenbeek, Thom - Op naar een integrale aanpak. Ontschotting in het sociale domein. Inspiratieboek voor directeuren en bestuurders.
Schrijver: Roozenbeek, Jan / Roozenbeek, Thom
Titel: Op naar een integrale aanpak. Ontschotting in het sociale domein. Inspiratieboek voor directeuren en bestuurders.
ISBN:
Uitgever: Algemene Vereniging Schoolleiders
Bijzonderheid: 2018, hardcover, in goede staat, 151 pag., 17,5 * 24,5 cm.
Prijs: € 12,50
€ 4,15
Meer info Een herontwerp van het sociale domein is een noodzakelijke vereiste. Het gaat niet over het verbeteren van een bestaand systeem dat gericht is op de vorige eeuw. Er zijn andere uitgangspunten nodig, en daarmee een vanaf het fundament nieuw ontworpen sociaal domein. Het huidige stelsel biedt voldoende ruimte om deze beweging in gang te zetten. Dit laten onze gastouders overtuigend zien. Ook als u vindt dat de politiek blijft achterlopen is er eigenlijk geen reden om niet nu al in beweging te komen, we sporen u dus aan om in beweging te komen; laten we ontschotten en met zijn allen op weg gaan. We willen ‘blurren’.
Boek bekijken

Ericeric uit Drachten

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.