Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

VAN ROEY, Jan. - ANTWERPEN, HET AVONTUURLIJK BESTAAN VAN EEN STAD.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: VAN ROEY, Jan. - ANTWERPEN, HET AVONTUURLIJK BESTAAN VAN EEN STAD.
Schrijver: VAN ROEY, Jan.
Titel: ANTWERPEN, HET AVONTUURLIJK BESTAAN VAN EEN STAD.
ISBN:
Uitgever: Antwerpen/Rotterdam, De Vries - Brouwers, 1995
Bijzonderheid: softcover , originele uitgeversomslagin kleur, 22.5x15 cm., 192 pp., geillustreerd in z/w. ISBN 9789061747864.
Prijs: € 23,00
€ 6,99
Meer info In deze handzame Geschiedenis van Antwerpen probeert de auteur, dr. J. van Roey, ere-stadsarchivaris van de Scheldestad, het verhaal van Antwerpen te brengen op een levendige en bevattelijke manier en tevens toch op historisch juiste gegevens onderbouwd, en dit zonder zwaarwegend annotatiemateriaal of literatuurlijsten. Het werk is bedoeld voor de geinteresseerde leek en brengt hem of haar in contact met de jongste gegevens van het historisch wetenschappelijk onderzoek: wat betekent bv. Het feit dat koning Richard Leeuwenhart van Engeland, na de Derde kruistocht, over Antwerpen naar zijn koninkrijk terugkeerde? Was het Antwerpen van de "Gouden 16e eeuw" alleen maar een economisch fenomeen of tevens een centrum van kunsten, humanisme, boekenproductie en...protestantisme ?
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.