Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

VINCK-VAN CAEKENBERGHE, MIREILLE. - EEN ONDERZOEK NAAR HET LEVEN, HET WERK EN DE LITERAIRE OPVATTINGEN VAN CORNELIS VAN GHISTELE ( 1510/11 - 1573), REDERIJKER EN HUMANIST.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: VINCK-VAN CAEKENBERGHE, MIREILLE.
Titel: EEN ONDERZOEK NAAR HET LEVEN, HET WERK EN DE LITERAIRE OPVATTINGEN VAN CORNELIS VAN GHISTELE ( 1510/11 - 1573), REDERIJKER EN HUMANIST.
ISBN:
Uitgever: , Gent, Secretariaat van de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde, 1996.**,
Bijzonderheid: Gebrocheerd, originele uitgeversomslag, originele omslagwikkel, 16x24cm, 685pp, geillustreerd z/w., bibliografie van Cornelis Ghistele, archiefbronnen, literatuur.VIe reeks, n? 126. ISBN 9072474163.
Prijs: € 53,00
€ 6,99
Meer info VIe reeks, n 126. Biografie. Het Latijnse dichtwerk. Het oorspronkelijke Nederlandse werk... Vertalingen... Literaire opvattingen?? Deze studie is afgesloten in 1983, maar werd pas dertien jaar later gepubliceerd. Toch blijft het boek van groot belang. Inzonderheid de biografie van de dichter en de voorstelling van zijn oeuvre (zowel het Latijnse dichtwerk als de oorspronkelijke Nederlandse stukken en de talrijke vertalingen) bieden een schat aan gegevens. In de hausse die de studie van de rederijkerij thans beleeft, zal deze monografie beslist een grote rol spelen: Van Ghistele, poeta doctus bij uitnemendheid, is het exempel van de retoricale leergierigheid en moderniteit.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.