Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

VAN HOOYDONK, Eric en VAN PEEL, Marc ( voorw. ); - ANTWERPEN, INTERNATIONAAL HAVENICOON. EEN VISIE OP DE IDENTITEIT VAN ANTWERPEN ALS HAVENSTAD,

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: VAN HOOYDONK, Eric en VAN PEEL, Marc ( voorw. ); - ANTWERPEN, INTERNATIONAAL HAVENICOON. EEN VISIE OP DE IDENTITEIT  VAN ANTWERPEN ALS HAVENSTAD,
Schrijver: VAN HOOYDONK, Eric en VAN PEEL, Marc ( voorw. );
Titel: ANTWERPEN, INTERNATIONAAL HAVENICOON. EEN VISIE OP DE IDENTITEIT VAN ANTWERPEN ALS HAVENSTAD,
ISBN:
Uitgever: , Leuven, Van Halewyck, 2008,
Bijzonderheid: softcover onder foto-kartonomslag, 165 x 240mm., 431pp., zeer uitgebreide kleurillustratie. ISBN 9 789056 178604. ISBN 9789056178604.
Prijs: € 24,00
€ 5,99
Meer info In dit boek wordt een strategie ontwikkeld om de Antwerpse haven dichter bij de bevolking te brengen en om Antwerpen te profileren als de wereldhoofdstad van havencultuur. Het bevat 250 ambitieuze voorstellen over cultuur, stadsontwikkeling, toerisme, city marketing en havenbeheer. Zij gaan van de reactivering van de Scheldekaaien voor de zeescheepvaart, over de oprichting van een Wereldhavenmuseum en een Internationaal Havenkunstmuseum tot de restauratie van de Doelse kogge en de bouw van een cruiseterminal in Lillo. Boek is nieuw.
Boek bekijken

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.