Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

BUSINE, Laurent en VANDAMME, Ludo; - BESLOTEN WERELD. OPEN BOEKEN. MIDDELEEUWSE HANDSCHRIFTEN IN DIALOOG MET ACTUELE KUNST,

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: BUSINE, Laurent en VANDAMME, Ludo; - BESLOTEN WERELD. OPEN BOEKEN. MIDDELEEUWSE HANDSCHRIFTEN IN DIALOOG MET ACTUELE KUNST,
Schrijver: BUSINE, Laurent en VANDAMME, Ludo;
Titel: BESLOTEN WERELD. OPEN BOEKEN. MIDDELEEUWSE HANDSCHRIFTEN IN DIALOOG MET ACTUELE KUNST,
ISBN:
Uitgever: , Tielt, Lannoo, 2002,
Bijzonderheid: Gebonden, zwarte kartonomslag met goudstempeling, frontispice in kleur, 240 x 310mm., 192pp., prachtige, uitgebreide kleurillustratie. ISBN 9789020949100.
Prijs: € 45,00
€ 5,99
Meer info Het betreft hier de catalogus van een van de drie hoofdtentoonstellingen van Brugge 2002, die een confrontatie brengt tussen de middeleeuwse en de hedendaagse kunst op de bijzondere locatie van het Grootseminarie van Brugge. De tentoonstelling en het boek bevatten schitterende handschriften en miniaturen. Nieuw boek.
Boek bekijken

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.