Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

HELPERI - KIMM, T.; - Onder Roma, Ravenna en Roskilde de resultaten van een onconventioneel onderzoek in de authentieke bronnen naar de ordening en de geschiedenis van Noordwest-Europa. + synopsis 27 pag.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: HELPERI - KIMM, T.; - Onder Roma, Ravenna en Roskilde de resultaten van een onconventioneel onderzoek in de authentieke bronnen naar de ordening en de geschiedenis van Noordwest-Europa. +  synopsis 27 pag.
Schrijver: HELPERI - KIMM, T.;
Titel: Onder Roma, Ravenna en Roskilde de resultaten van een onconventioneel onderzoek in de authentieke bronnen naar de ordening en de geschiedenis van Noordwest-Europa. + synopsis 27 pag.
ISBN:
Uitgever: Amsterdam, eigen beheer, 2004/8
Bijzonderheid: Gebonden, cremekleurig geillustreerd linnen, geillustreerde papieromslag, 170 x 245mm., 554pp.,+ 52 pagina's met noten en literatuuropgaven illustraties in kleur en z/w. **** SYNOPSIS; extra toegevoegd 27 pagina's synopsis als bijlage. ISBN 978...
Prijs: € 54,99
€ 6,99
Meer info De verborgen waarheid in De Bello Gallico, een roman van Gaius Julius Caesar - Het Imperium Romanum van de Augusti wordt gevormd - De tabula Peutingeriana, het Itinerarium Antonini en de toponymie - De consolidatie van Gallia en de voorbereidingen voor de verovering van Transrhenania door Augustus en Agrippa - De modulus van Agrippa ontwart de Germania van Tacitus - De verovering van Transrhenania en de opbouw van Germania Transrhenana - Germania Transrhenana - Het veranderen van de regiones in vazalstaten - De verhouding tussen het Imperium Romanum en de vazalstaten in de praktijk - Ontwikkelingen met betrekking tot en gebeurtenissen in Germania Inferior - Bevolkingstoename en de feilen van het census-systeem leiden tot onvrede bij de jongere zonen - De Franci in de vierde eeuw - De activiteiten van een groep Saxones, de Suebi van Detmold - Het westelijk gedeelte van het Imperium Romanum wordt door hoog spel van Stilicho uitgeleverd aan Gothones en Suionae - De regna met Gothones als reges binnen Germania Transrhenana en Gallia - De opgang van de Scyldingas - Noordwest-Europa wordt deel van Gothia - De goden van de Geatas en de Sweonas - Gothia van ca 533 tot 596 onder de Scylding Woden en Scylfingas Frotho en Dan Elatus - Gothia onder de Wulfingas - Enige slotopmerkingen. Boek is in nieuwstaat.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.