Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

SCHOETERS, Staf. - DE WANDELGANGEN VAN DE MACHT.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: SCHOETERS, Staf.
Titel: DE WANDELGANGEN VAN DE MACHT.
ISBN:
Uitgever: Antwerpen, BMP Literair, 2000
Bijzonderheid: Gebonden, rood linnen met goudopdruk, originele uitgeversomslag in kleur met flappen, 15x23.6 cm., 409 pp. ISBN 9057201208.
Prijs: € 35,00
€ 6,99
Meer info De historische gebeurtenissen van De Wandelgangen van de Macht (1808-1813) eventals de intrige volgen op wat zich eerder afspeelde in De Schaduw van de Adelaar. 1809 : Europa gaat gebukt onder het Franse Continentale stelsel en de Maritieme Blokkade van de Britten. Het recuperatievermogen van het hoofdpersonage (C. Melgers) blijft verbazen. Napoleon slaat de hand aan Rusland (1812). Na de volkerenslag in Leipzig (1813) lijkt het einde onafwendbaar, maar de val van een keizerrijk treft ook de kleine man in zijn dagelijkse leven. Weer opvallend zijn de sfeerschepping, de geloofdwaardigheid van de personages en de degelijke maar niet opdringerige research. Met persoonlijke opdracht van de auteur + gesigneerd.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.