Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Duparc, Frits; Wuestman, Gerdien;Weber, Gregor; Burger, Kathrin en Buvelot, Quentin - PHILIPS WOUWERMAN 1619-1668,

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Duparc, Frits; Wuestman, Gerdien;Weber, Gregor; Burger, Kathrin en Buvelot, Quentin - PHILIPS WOUWERMAN 1619-1668,
Schrijver: Duparc, Frits; Wuestman, Gerdien;Weber, Gregor; Burger, Kathrin en Buvelot, Quentin
Titel: PHILIPS WOUWERMAN 1619-1668,
ISBN:
Uitgever: Den Haag, Waanders B.V., 2009
Bijzonderheid: Gebonden, in linnen, met geillustreerde wikkelomslag, 207pp., 24x27,5cm., groot formaat, splinternieuw, 80 illustraties, 35 zwart-witfoto's ISBN 9789040085918.
Prijs: € 40,00
€ 6,99
Meer info Philips Wouwerman is de succesvolste schilder van voorstellingen met paarden uit de Hollandse Gouden Eeuw. Zijn schilderijen tonen veelal veldslagen, jachtpartijen, paardenstallen, hoefsmederijen, rijscholen en legerkampen waarin paarden prominent zijn weergegeven. Wouwerman beperkte zich echter niet tot schilderijen met paarden. Juist ook in voorstellingen waarin paarden een ondergeschikte rol spelen, of zelfs volledig ontbreken, bereikte hij zijn hoogste niveau. Vooral zijn in subtiele kleuren uitgevoerde landschappen, maar ook zijn verhalende genrescenes en zijn even zeldzame als originele religieuze voorstellingen maken Wouwerman tot een veelzijdig kunstenaar. Dit toegankelijke boek verschijnt naar aanleiding van de monografische tentoonstelling in Kassel en Den Haag. Rijk geillustreerde essays over leven en werk van de kunstenaar vormen de inleiding op de feitelijke catalogus van de tentoongestelde schilderijen en tekeningen.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.