Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

BRYSON, Norman. - HET ONGEZIENE IN BEELD. VIER ESSAYS OVER HET STILLEVEN.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: BRYSON, Norman. - HET ONGEZIENE IN BEELD. VIER ESSAYS OVER HET STILLEVEN.
Schrijver: BRYSON, Norman.
Titel: HET ONGEZIENE IN BEELD. VIER ESSAYS OVER HET STILLEVEN.
ISBN:
Uitgever: Amsterdam, Sua, 1993
Bijzonderheid: Paperback, softcover, originele uitgeversomslag in kleur, 15x22 cm., 188 pp., 44 illustraties in z/w. ISBN 906222234X.
Prijs: € 32,00
€ 6,99
Meer info De Kunstreeks. Norman Bryson verkent een van de meest constante genres in de Westerse schilderkunst : het stilleven. HIj onderzoek de geschiedenis en de betekenis van dit genre van de Romeinse muurschilderingen tot Chardin en Cezanne. Als geen ander slaagt hij erin de grenzen van zijn vak te doorbreken met behulp van opvattingen uit de semiotiek, literatuurwetenschap en cultuurgeschiedenis. Door het stilleven in verband te brengen met denkbeelden over cultuur en natuur, overproduktie en ascese, vrouwelijke ruimte en mannelijke blik blaast hij het stof van deze traditionele categorie en brengt schilderijen die lang gezwegen hebben opnieuw tot spreken.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.