Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

ELIAS, Wim. - ASPECTEN VAN DE BELGISCHE KUNST NA '45. DEEL I.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: ELIAS, Wim. - ASPECTEN VAN DE BELGISCHE KUNST NA '45. DEEL I.
Schrijver: ELIAS, Wim.
Titel: ASPECTEN VAN DE BELGISCHE KUNST NA '45. DEEL I.
ISBN:
Uitgever: Heule, Snoeck, 2006
Bijzonderheid: Gebonden, witte geillustreerde kartonomslag, 24.5x17.5 cm., 280 pp., uitgebreide illustratie. ISBN 9789053495810.
Prijs: € 29,00
€ 6,99
Meer info In dit boek worden kunststromingen van na '45 uit de doeken gedaan. De regels worden geschetst en de elementen beschreven, voorafgegaan door een schets van de internationale ontstaansgeschiedenis. Vervolgens wordt dieper ingegaan op goede Belgische voorbeelden met talrijke illustraties. De opeenvolging van de hoofdstukken is niet strikt chronologisch. Ze geven aspecten weer van de recente kunstgeschiedenis. De invalshoeken zijn divers: filosofisch, kunsthistorisch, kunstkritisch en technisch. Aldus wordt ingespeeld op een Amerikaanse theorie (DBAE) omtrent kunsteducatie. Deze gaat ervan uit dat men kunst best begrijpt via verschillende disciplines. Het boek is gericht op een breed publiek: specialisten die een geheugenopfrissing wensen; educatieve werkers die de regels van de kunst willen doorgeven; studenten die de kunst en haar wetenschap bestuderen; zelfs laatstejaars uit de humaniora en tenslotte iedereen die zelf de toegangen tot de hedendaagse kunst wil leren zoeken.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.