Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

N/A. - BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN.16n1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: N/A. - BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN.16n1
Schrijver: N/A.
Titel: BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN.16n1
ISBN:
Uitgever: , Turnhout, Brepols, 1999.**,
Bijzonderheid: Gebonden, bruin linnen, originele geillustreerde omslagwikkel, 15,5x22,5cm, (LIV) 634pp, geillustreerd in kleur en z/w. (nieuw) ISBN 9789056220365.
Prijs: € 20,00
€ 6,99
Meer info Inventaris van het cultuurbezit in Belgie. Architectuur. Deel 14n4: Provincie Limburg. Arrondisement Tongeren. Kanton Borgloon. With a preface and a general outline on the history and archtitecture. Het kieskanton Borgloon maakt deel uit van het administratieve arrondissement Tongeren. De Noord-gelegen gemeenten van Vochtig-Haspengouw kenden in de laatste decennia een sterke daling van de activiteit, wat resulteerde in de bevolkingstoename en toenemende bebouwing. De vruchtbare Zuid-gemeenten van Droog-Haspengouw bleven landbouwdorpen bij uitstek ; hierdoor behielden ze beter hun historische structuur. De vrij grote gemeenten van Vochtig-Haspengouw contrasteren met de talrijke, soms zeer kleine gemeenten van het Zuid. De traditionele rijkdom blijkt uit de kerken en kastelen waarvan al deze kleine gemeenten zijn voorzien. De enige stedelijke kern in het gebied is Borgloon, de oude, historische hoofdplaats van het graafschaap Loon.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.