Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

OPSTAELE, Johan & VAN PEE, Lode (red.). - Johan Opstaele : Memory on/Off. This Is a Moment.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: OPSTAELE, Johan & VAN PEE, Lode (red.). - Johan Opstaele : Memory on/Off. This Is a Moment.
Schrijver: OPSTAELE, Johan & VAN PEE, Lode (red.).
Titel: Johan Opstaele : Memory on/Off. This Is a Moment.
ISBN:
Uitgever: Gent, Provincie Oost-Vlaanderen / Caermersklooster, 2007
Bijzonderheid: Originele uitgeversomslag met flappen in kleur, 25x21.1 cm., 61 pp. + 1, geillustreerd in kleur en in z/w. "De tentoonstelling stelt het fenomeen ?bewaren? in vraag door het te plaatsen tegenover het begrip ?moment." ISBN 9789076686349.
Prijs: € 23,00
€ 6,99
Meer info Tentoonstelling Caermersklooster Gent, 16 februari - 1 april 2007 Opstaele is filmmaker en beeldend kunstenaar. Tussen 1980 en 1994 werkte hij geregeld als uitvoerend kunstenaar voor beeldhouwer-ceramist Pierre Caille. Sinds '94 geeft hij les aan de filmafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Gent. Daarnaast was hij een paar jaar actief als freelancefotograaf en -cineast. Als filmmaker maar ook als beeldend kunstenaar behaalde hij diverse prijzen. Hij realiseerde talrijke momnumentale tijdelijke installaties in binnen- en buitenland. "De tentoonstelling stelt het fenomeen ?bewaren? in vraag door het te plaatsen tegenover het begrip ?moment."
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.