Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

SERESIA, Marijke & PEETERS, Patricia. - Fertile Ground.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: SERESIA, Marijke & PEETERS, Patricia. - Fertile Ground.
Schrijver: SERESIA, Marijke & PEETERS, Patricia.
Titel: Fertile Ground.
ISBN:
Uitgever: Antwerpen, Gynaika / 't Elzenveld, 1996
Bijzonderheid: Geniet, originele rode papieren uitgeversomslag, 21.9x21 cm., ongeveer 36 pp. zonder nummering, foto illustraties in kleur en in z/w.
Prijs: € 10,00
€ 6,99
Meer info Tentoonstelling 't Elzenveld Antwerpen, van 27-01-'96 tot 03-03-'96, CC. Strombeek-Bever Strombeek Bever, van 12-04-'96 tot 23-05-'96 en Galerij Brabo Mercatorverzekeringen Antwerpen, van 17-01-'97 tot 17-03-'97. Met werk van Marina Abramovic, Cornelia Schmidt-Bleek, Michel Francois, Vera Weisgerber, Marie-Jo Lafontaine, Christina Zuck, Anne-Mie Van Kerckhoven en Pepe Smit. Gynaika spoort de verzwegen kunstenaressen op, maakt ze bekend aan het publiek en bewaart ze voor het nageslacht, waarbij men ook het hoer en waarom van deze uitsluiting tracht te achterhalen. Er wordt ook ruimschoots aandacht besteedt aan het werk van hedendaagse kunstenaressen in binnen- en buitenland.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.