Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Rob en Wouter Jansen - Over Frankrijks Wegen, Een nostalgische reis beschrijving per regio van Frankrijk per auto.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rob en Wouter Jansen - Over Frankrijks Wegen, Een nostalgische reis beschrijving per regio van Frankrijk per auto.
Schrijver: Rob en Wouter Jansen
Titel: Over Frankrijks Wegen, Een nostalgische reis beschrijving per regio van Frankrijk per auto.
ISBN:
Uitgever: NL-, Citroexpert , 2014
Bijzonderheid: Gebonden met harde gelamineerde kaft, Illustraties: ca. 600, fullcolor,Pagina's: 280,Formaat: 22 x 24 cm, Taal: enkel in het Nederlands. ISBN 9789080767904.
Prijs: € 34,95
€ 6,99
Meer info Meer dan 600 oude foto's en briefkaarten, kleurige illustraties van verkeersborden en aanverwante zaken, maken van 'Over Frankrijks Wegen' een nostalgische caleidoscoop waar je niet op uitgekeken raakt. Maar dit is niet alles. Aan het begin van het boek wordt de lezer getrakteerd op een hoofdstuk van bijna zestig pagina?s over de link die Parijs met de Double Chevron heeft ? al bijna een eeuw. En tussen alle routes door treft de lezer kaders aan over de historie van het Franse wegverkeer in het algemeen en die van Citroen in het bijzonder. Een rijkdom aan vaak nog niet eerder getoonde foto?s, gevonden bij verzamelaars of opgedoken in de krochten van grote persbureaus. Overbodig te zeggen: dit materiaal werd niet in de eerdere reisboeken van deze uitgever gebruikt, het is dus een frisse en welkome aanvulling. De nadruk ligt op de eerste vijftig jaar van Citroen; 1919-1969, met een enkel uitstapje daarbuiten. uiteraard ook een fraai boek voor andere autoliefhebbers van de jaren vijfig en zestig !
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.