Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Borre, Jos. - Gerard Walschap. Een biografie.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Borre, Jos. - Gerard Walschap. Een biografie.
Schrijver: Borre, Jos.
Titel: Gerard Walschap. Een biografie.
ISBN:
Uitgever: Antwerpen, Bezige Bij, 2013
Bijzonderheid: Gebonden, hardcover met stofwikkel, 750pp., 23.5x15.5cm., buitentekst ills. in kleure en z/w., nieuw. ISBN 9789085424895.
Prijs: € 25,95
€ 6,99
Meer info Jos Borre heeft een meeslepende, allesomvattende biografie van Gerard Walschap geschreven. Gerard Walschap (1898-1989) is een van de grootste Nederlandstalige schrijvers ooit. Niet alleen heeft hij een meer dan omvangrijk oeuvre bij elkaar geschreven, een tomeloze ambitie aan de dag gelegd en tot de laatste snik vurig zijn mening verkondigd ? hij heeft ook tijdens zijn lange leven de grote tegenstellingen van zijn tijd in zich meegedragen. In artistiek, politiek, maatschappelijk en spiritueel opzicht is Walschap een zoeker geweest, met een groot hart voor de mensen rond hem, een niet te stillen honger naar waarheid en kennis, en een overrompelende drang om zichzelf uit te leggen. Het leven van Gerard Walschap omspant bijna honderd jaar, een eeuw vol extremen waarin alles verandert. Zeer secuur en sereen brengt biograaf Jos Borre de wereld van de prins der Nederlandse letteren tot leven. Meer nog dan een onthullende en nieuwe kijk op het werk van Walschap is deze biografie de meeslepende roman van een leven.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.