Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Walter Lanckmans - kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Walter Lanckmans - kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie
Schrijver: Walter Lanckmans
Titel: kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477.
Prijs: € 25,00
€ 6,99
Meer info De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige creme anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granite of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel, als toetje bovenop. De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet u voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.