Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Max Borka, Pierre Doze, Francoise Foulon, Pierre Keller, Didier Krzentowski, Fabrice Samyn, a.o. - Big-Game, Design Overview

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Max Borka, Pierre Doze, Francoise Foulon, Pierre Keller, Didier Krzentowski, Fabrice Samyn, a.o. - Big-Game, Design Overview
Schrijver: Max Borka, Pierre Doze, Francoise Foulon, Pierre Keller, Didier Krzentowski, Fabrice Samyn, a.o.
Titel: Big-Game, Design Overview
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Hardcover, 26x21 cm, 128 p., 350 illustraties, tweetalig Engels/Frans, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058562876.
Prijs: € 39,00
€ 6,99
Meer info De Belg Elric Petit, de Zwitser Gregoire Jeanmonod en de Fransman Augustin Scott de Martinville vormen samen Big-Game. Deze drie designers, die een passie delen voor de schoonheid van industrieel design, ontmoetten elkaar op de ECAL (Ecole cantonale d?art de Lausanne). Ze besloten om hun krachten te bundelen en samen een design studio op te richten, die sinds 2004 zowel in Brussel als in Lausanne gehuisvest is. Ze werkten reeds same met o.a. Ligne Roset, Galerie Kreo, Vlaemsch en Inout Designers. Hun werk is minimalistisch, met een humoristische, soms licht subversieve ondertoon. Het boek biedt u een blik achter de schermen en neemt de lezer mee op een visuele ontdekkingstocht langs het leven van een design object, vanaf het concept en de eerste tekeningen tot het afgewerkte product.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.