Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Lise Coirier, Barbara Golicnik Marusic, Matej Niksic - Human Cities Celebrating Public Space

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lise Coirier, Barbara Golicnik Marusic, Matej Niksic - Human Cities Celebrating Public Space
Schrijver: Lise Coirier, Barbara Golicnik Marusic, Matej Niksic
Titel: Human Cities Celebrating Public Space
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Softcover, 16,5 x 23 cm, 160 p., 160 illustraties, Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563453.
Prijs: € 29,90
€ 6,99
Meer info Het centrale thema van het boek Human Cities: Celebrating public space is de openbare ruimte. Dit thema wordt zowel vanuit een theoretische, een praktische als een artistieke invalshoek benaderd. Het eerste deel ? Public for place ? focust op de menselijke netwerken en acties die een rol spelen bij het creeren van een sociaal milieu in steden. Het belicht de openbare ruimte via de interacties en netwerken die de openbare ruimte bij mensen teweegbrengt. Het tweede deel ? Place for public ? is eerder praktisch gericht en focust op methodes en middelen om de huidige problemen in hedendaagse stadsplanning aan te pakken en zo tot een betere vormgeving van de openbare ruimte te komen. Deel drie ? Public in place ? toont aan de hand van praktische voorbeelden wat er op het terrein gerealiseerd wordt/werd. In deel vier ? Public space as a common good ? wordt de openbare ruimte vanuit een artistiek oogpunt benaderd, aan de hand van grafisch materiaal dat verzameld werd tijdens de wedstrijd ?Human Cities: Places to be?.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.