Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Francois Hannes - Francois Hannes. Interior One

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Francois Hannes - Francois Hannes. Interior One
Schrijver: Francois Hannes
Titel: Francois Hannes. Interior One
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Hardcover, 28,5 x 28,5 cm, 252 p., tweetalig Nederlands/Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058564726.
Prijs: € 49,90
€ 6,99
Meer info Francois Hannes is gepassioneerd en gedreven door schoonheid. Hij houdt van het goede bourgondische leven. De rust van een landschap, de natuur, maar ook de dynamiek van een metropool inspireren en prikkelen hem. Niet de tussenweg, maar juist de uitersten zoekt hij op. Deze ingredienten komen terug in zijn werk. Zijn ontwerpen zijn weloverwogen, sereen en lopen op een natuurlijke wijze in elkaar over. Het ontbreekt echter nooit aan spannende of gewaagde details, wat ervoor zorgt dat de interieurs een uniek karakter hebben. Hannes? stijl van werken en ontwerpen wordt onder een steeds groter wordende groep mensen nationaal en internationaal gewaardeerd. Zijn creativiteit, no-nonsens houding, gedrevenheid en zijn bouwkundig inzicht maken hem tot een ontwerper van hoog niveau. Hannes ontwerpt en realiseert interieurs waarbij goed wonen, genieten en comfortabel leven het hoogste goed zijn. Interior One gunt u een blik op enkele van Francois Hannes' mooiste projecten.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.