Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Mit Ingelaere a.o. - Contemporary Ikebana

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mit Ingelaere a.o. - Contemporary Ikebana
Schrijver: Mit Ingelaere a.o.
Titel: Contemporary Ikebana
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Hardcover, 29 x 24 cm, 208 p., 200 illustraties, Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058562692.
Prijs: € 59,90
€ 6,99
Meer info Contemporary Ikebana toont ons een stand van zaken van hedendaagse, creatieve Ikebana en is tegelijk ook een verdieping van het eerste succesvolle boek Ikebana Today. De nadruk ligt in het bijzonder op eigentijds en innovatief groepswerk. Ikebanaleraars en hun studenten demonstreren hun creatief kunnen in Land Art, grotere installaties en kleinere groepswerken. Het harmonische samenspel van vorm, lijn, kleur en ritme en de symbiose met de natuur staat zoals altijd centraal in deze traditionele Japanse kunstvorm. Vooral de buitenwerken bieden een uitgelezen kans om de harmonische relatie tussen kunst en natuur te benadrukken. Ikebana is niet alleen een fantastische en fascinerende kunstvorm, maar zet ook aan tot een contemplatieve en meer esthetische manier van kijken naar de werkelijkheid. De schitterende puurheid en verstilde eenvoud van de werken vormt niet alleen een waardevolle inspiratiebron voor Ikebanakunstenaars en floristen, maar zal zonder twijfel ook iedereen aanspreken die gevoelig is voor verfijning en schoonheid.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.