Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Katrien Vandierendonck - Outdoor Flower Designs

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Katrien Vandierendonck - Outdoor Flower Designs
Schrijver: Katrien Vandierendonck
Titel: Outdoor Flower Designs
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, tweetalig Nederlands/Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563071.
Prijs: € 29,90
€ 6,99
Meer info Outdoor is in! De grens tussen binnen en buiten vervaagt en steeds meer evolueert de tuin tot een verlengstuk van de woonkamer: een ware multifunctionele buitenkamer met een eigen stijl en sfeer waar het het hele jaar door comfortabel loungen, relaxen, eten en genieten is. Wie tuin zegt, zegt uiteraard ook groen. Of het nu gaat om intieme, vergeten hoekjes, knusse terrassen of stijlvol aangeklede oranjerieen; kleurrijke bloemaccenten en speelse details in natuurlijke materialen zijn bepalend voor de sfeer en de uitstraling van de groene woonkamer. Voor iedere gelegenheid en ieders persoonlijkheid, van dromerig romantisch tot kleurrijk eigentijds en minimalistisch zen, schikte Katrien Vandierendonck sfeervolle en langblijvende bloemstukken. Outdoor Flower Designs is een inspirerend boek vol leuke en verrassende ideeen om met enkele eenvoudige sfeermakers uw tuinkamer net dat tikkeltje meer te geven!
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.