Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

misc. - Florever Wherever, Floral inspiration from all over the world

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: misc. - Florever Wherever, Floral inspiration from all over the world
Schrijver: misc.
Titel: Florever Wherever, Floral inspiration from all over the world
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Hardcover, 29 x 24 cm, 144 p., 300 illustraties, Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563309.
Prijs: € 49,00
€ 6,99
Meer info Trouwen is big business geworden. Kosten noch moeite worden gespaard om van die bijzondere dag een unieke en onvergetelijke gebeurtenis te maken. Met hun eigenschap om het onuitsprekelijke te verwoorden, spelen bloemen een onschatbare rol op die bijzondere dag. Of het nu om een exuberant gala of een bescheiden plechtigheid gaat; bruidsboeket, corsages, kerkdecoratie en tafelstukken zijn steeds de vertaling van de specifieke wensen van bruid en bruidegom. Een droom werkelijkheid maken is dan ook de zware taak die op de schouders van elke florist rust. Floristen zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie om de traditionele huwelijksgeloften te vertalen naar eigentijds en ongezien bloemwerk. Florever/Wherever bevat een schat aan vernieuwende ideeen en sprankelende creativiteit. Dertien internationale bloemsierkunstenaars tonen hun meest originele huwelijkswerk, van Bohemian chique tot klassiek sprookjesachtig, van rock-?n-roll bravoure tot Russische folklore. Een wonderbaarlijk en visueel verbluffend boek, zowel voor floristen als voor iedereen die eraan denkt in het huwelijksbootje te stappen. Met medewerking van Robert Koene, Raymond Chouity, Natasha Lisitsa, Claire Cowling, Thea Kornherr, Gary Kwok, Mark Pampling, Kristin Voreland, Daniel Santamaria I Pueyo, Jouni Seppanen, Brenda Lee Monteiro, Elena Antipina en Giordano Simonelli.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.