Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Mit Ingelaere-Brandt - Ikebana through all Seasons

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mit Ingelaere-Brandt - Ikebana through all Seasons
Schrijver: Mit Ingelaere-Brandt
Titel: Ikebana through all Seasons
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Hardcover, 29 x 24 cm, 208 p., 200 illustraties, tweetalig Nederlands/Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563675.
Prijs: € 59,90
€ 6,99
Meer info Na het succesvolle Ikebana Today (2006) en Contemporary Ikebana (2008) vervolledigt Stichting Kunstboek haar Ikebana-trilogie met Ikebana through all Seasons. Ikebana through all Seasons keert terug naar de essentie van de kunst en focust op de diversiteit van de schikkingen doorheen de seizoenen, het groeiproces van de planten en de wisselwerking tussen de creaties en hun natuurlijke omgeving. Traditionele onderwerpen, maar vaak met een verrassend eigentijdse invulling. Voor het samenstellen van dit boek en de selectie van de werken deed Stichting Kunstboek opnieuw beroep op een internationaal team van specialisten en vertegenwoordigers van de belangrijkste stromingen binnen Ikebana. Ikebana through all Seasons is een must voor alle liefhebbers van Ikebana en een bron van inspiratie voor wie gepassioneerd is door florale schoonheid.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.