Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Marcel Vrignaud - My Ikebana

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Marcel Vrignaud - My Ikebana
Schrijver: Marcel Vrignaud
Titel: My Ikebana
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Hardcover, 29x24 cm, 160 p., 150 illustraties, Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058564016.
Prijs: € 49,00
€ 6,99
Meer info Marcel Vrignaud mag terecht een Europese Ikebanapionier genoemd worden. Na een studie van drie en een half jaar in Nagoya (Japan), richtte Vrignaud in Parijs zijn eigen Ikebana Floral Art Center op waar hij nog steeds een van de permanente professoren is. Met een grote diversiteit aan nationaliteiten in zijn opleidingscentrum, wordt Marcel Vrignauds stijl en visie wereldwijd verspreid en wordt de minder populaire Oharastijl telkens nieuw leven ingeblazen. Lezers zullen in My Ikebana een neerslag vinden van de fantastische creaties van deze Oharameester, geschikt met een veelheid aan planten, verzameld tijdens de verschillende seizoenen, in originele combinaties, ongebruikelijke vazen en schalen en in alle gekende en minder gekende Ohara boeketstijlen: moribana, heika, landschap, rimpa, bunjin, morimono, freestyle, ikebana sculpture, micro ikebana,?
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.