Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

- Hiroyuki Oka. Monograph auteur : Hiroyuki Oka

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Hiroyuki Oka. Monograph auteur : Hiroyuki Oka
Schrijver:
Titel: Hiroyuki Oka. Monograph auteur : Hiroyuki Oka
ISBN:
Uitgever: , ,
Bijzonderheid: Hardcover, 28 x 28 cm, 96 p., 75 illustraties, Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058564382.
Prijs: € 39,90
€ 6,99
Meer info Perfectie, symmetrie, detaillisme, geduld, focus, nauwkeurigheid, passie? het zijn maar enkele begrippen die spontaan opborrelen wanneer we het hebben over Japanse bloemschikkunst. Het zijn ook die karakteristieken die ervoor zorgen dat Japanse floral artists toch nog altijd a league of their own blijven. Oka Hiroyuki, een van de jongste telgen van de huidige generatie Japanse bloemschikkers, is geen uitzondering op de regel. Maar naast dat typische, detaillistische vakmanschap en het streven naar een perfecte uitvoering, is deze jonge kunstenaar begiftigd met een verfrissend gevoel voor humor en een fantastisch oog voor geestige toevalligheden. Deze eerste monografie bevat een wonderbaarlijke collectie van zijn origineel werk dat pas na nauwkeurig kijken al haar geheimen prijsgeeft. Hiroyuki Oka maakt kleurrijke conceptuele kunst die de voorspelbaarheid van de perfectie ver overstijgt.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.