Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Walter Lanckmans - Koude Kunstjes, Eenvoudige Gastronomie met Hotelschool Spermalie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Walter Lanckmans - Koude Kunstjes, Eenvoudige Gastronomie met Hotelschool Spermalie
Schrijver: Walter Lanckmans
Titel: Koude Kunstjes, Eenvoudige Gastronomie met Hotelschool Spermalie
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058562494.
Prijs: € 25,00
€ 6,99
Meer info Begin 2007 verscheen het eerste deel in de reeks ?Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie?: Basistechnieken. Dit tweede deel gaat door op de ingeslagen weg en werkt de aangeleerde bereidingen en technieken verder uit in 24 nieuwe, heerlijke gerechten, ditmaal uit de ?Koude keuken?. Met dit tweede deel voor de leergierige foodie en hobbykok wordt het een Koud Kunstje om in een mum van tijd de heerlijkste oefeningen en variaties op dit thema uit de mouw te schudden: koude soepjes; slaatjes met vis, schaaldieren en gevogelte; mousses, pasteien, terrines en galantines; aspics en gelei; aangepaste mayonaises, dressings en zuiderse toma-, tape- of andere -nades. Stap voor stap worden de 24 gerechten opgebouwd, toegelicht en gefotografeerd en net zoals in eerste boekdeel staan opnieuw alle gebruikte materialen duidelijk afgebeeld. Ten slotte gaat in Koude Kunstjes ook veel aandacht naar productinformatie over bv. olien en azijnen, cressen en scheuten, viseitjes, tomatenvarieteiten, slasoorten en nog zoveel meer. Het ervaren team van Hotelschool Spermalie neemt je in dit tweede deel graag een stapje verder op je ontdekkingsreis langs de basics van een perfect onderbouwde keuken.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.