Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Collectief - Jef Van Oevelen, Social content in architecture - Architectuur in sociaal perspectief

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Collectief - Jef Van Oevelen, Social content in architecture - Architectuur in sociaal perspectief
Schrijver: Collectief
Titel: Jef Van Oevelen, Social content in architecture - Architectuur in sociaal perspectief
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek , 2014
Bijzonderheid: Hardback, 245x245mm, 320p, 200 colour illustrations, 150 bw and col. illustrations English/ Dutch (NL) edition Fine copy. ISBN 9789058564900.
Prijs: € 59,90
€ 6,99
Meer info Architect Jef Van Oevelen (?°1955) studeerde in 1979 af aan het toenmalig Nationaal Hoger Instituut voor Bouwkunst en Stedebouw (Antwerpen). Zijn stage en samenwerking met de (bijna) legendarische Antwerpse avant-garde architect Georges Baines was tekenend voor zijn visie en filosofie. Voor Jef van Oevelen gaat architectuur om veel meer dan het oplossen van een bouwkundige puzzel. Het gaat om het materialiseren van doelstellingen en waarden binnen een historische, culturele, sociologische, politieke en economische realiteit. Alleen door haar juist te contextualiseren en door een oprecht en authentiek materiaalgebruik kan men tot een eerlijke en respectvolle architectuur komen. Vanuit die principes werkt hij sinds 1987 met zijn eigen bureau aan een persoonlijk oeuvre, met kleine verbouwingen en een groot aantal privewoningen. Deelnames aan verschillende wedstrijden zorgden daarnaast voor onderzoek, inzicht en vertrouwdheid met grootschaliger projecten. Dit resulteert vandaag in opdrachten zoals scholen, bedrijfsgebouwen, bibliotheken, cultuurcentra en vooral (sociale) woningprojecten
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.