Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

WILLEM PERSOON - Vuurmaker

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: WILLEM PERSOON - Vuurmaker
Schrijver: WILLEM PERSOON
Titel: Vuurmaker
ISBN:
Uitgever: , Studio-Artist-printmaker, 2005
Bijzonderheid: Softcover met flappen, 61pp., 23x15cm., ills. in kleur. Goede staat. Met opdracht van de auteur. ISBN 9789080962613.
Prijs: € 15,00
€ 6,99
Meer info Elementen als water en vuur beheersen deze dichter. Zijn eigen geboorte in 1944 beleeft hij als een oergebeuren in een heftige vulkaanuitbarsting, Hij realiseert zich wat er rondom die tijd gebeurt: de dood van Anne Frank en die van zovele jonge soldaten, voor wie er geen oever meer is -en hijzelf, in een weifelend bestaan geworpen. Overbewust bouwt de dichter dan aan de cultus van een nieuw bestaan, nieuwe tekens en rituelen en "schurkt" hij zich aan mythische figuren als Europa en aan iemand als de Pythia, het bedwelmend orakel. Vaak werkt hij in projecten samen met beeldende kunstenaars, zoals in deze bundel met Veerle Rooms, die met prachtig grafisch werk haar conceptie van zijn enerverende wereld weergeeft. Haar zoeken naar een volstrekt eigen vorm is intrigerend. Het oergebeuren waarvan deze dichter gewag maakt, legt het qua overtuigingskracht nogal eens af tegen het grensverleggende, maar uitgewogen beeldend werk dat de bundel begeleidt. (Biblion recensie, Els van Geene)
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.