Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Authors; Anna Cecilia Koldeweij, Friso Lammertse, Volker Manuth, Fred Meijer, Monique Rakhorst, Vienna van Rosmalen - Henri de Fromantiou Vorstelijke Illusies. NL.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Authors;  Anna Cecilia Koldeweij, Friso Lammertse, Volker Manuth, Fred Meijer, Monique Rakhorst, Vienna van Rosmalen - Henri de Fromantiou Vorstelijke Illusies. NL.
Schrijver: Authors; Anna Cecilia Koldeweij, Friso Lammertse, Volker Manuth, Fred Meijer, Monique Rakhorst, Vienna van Rosmalen
Titel: Henri de Fromantiou Vorstelijke Illusies. NL.
ISBN:
Uitgever: , Bonnefanten Museum, 2015
Bijzonderheid: Hardback, , 130p, Dutch (NL) edition . ISBN 9789082296518.
Prijs: € 29,75
€ 5,99
Meer info Samen met de eerste tentoonstelling over Henri de Fromantiou, ziet bij deze gelegenheid ook de eerste monografie over de kunstenaar het licht. Met het voor u liggende boek wil het Bonnefantenmuseum deze kunsthistorische lacune opvullen. Er zijn verschillende hoofdstukken opgenomen die samen alle aspecten van deze breed georienteerde man aan bod laten komen, zoals zijn leertijd, zijn aanstelling als hofschilder in Potsdam, zijn oeuvre en zijn rol als kunsthandelaar. Na zijn geboorte in Maastricht en zijn in nevelen gehulde leerperiode was De Fromantiou werkzaam in Den Haag en Amsterdam.
Boek bekijken

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.