Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

de Heusch, S. Goyens. - GASTON BERTRAND. monografie. NL

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: de Heusch, S. Goyens. - GASTON BERTRAND. monografie.  NL
Schrijver: de Heusch, S. Goyens.
Titel: GASTON BERTRAND. monografie. NL
ISBN:
Uitgever: , Antwerpen, Mercatorfonds, 1997.,
Bijzonderheid: gebonden in linnen met stofomslag,, 30 x 25 cm., 336pp. , 750 illustrations dont 350 en couleur. Preface de Philippe Roberts-Jones. Avec plusieurs illustrations a couleur et noir/ blanc. Bibliographie. tekst in het Nederlands ! ISBN 906153402x.
Prijs: € 65,00
€ 6,99
Meer info De uitzonderlijk getalenteerde Gaston Bertrand bleek zeer vroeg. Zijn werk, vaak blootgesteld aan de Brusselse galerie Apollo, werd geprezen door kenners. Louis Van Lint, Marc Mendelson, Jan Cox, Anne Bonnet en anderen, hij mede-oprichter van de Jonge Belgische Schilderkunst in 1945, en werd een prominent lid. Net als de meeste kunstenaars van zijn generatie, Bertrand maakte zijn debuut in de figuratieve schilderkunst, maar al snel werd hij verleid door geometrische abstractie. Maar zijn artistieke weg niet leidt tot pure abstractie; Verwijzingen naar waarneembare werkelijkheid blijven.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.