Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Bauters Paul. - Van Zadelsteen tot Zetelkruier. Tweeduizend jaar molens in Vlaanderen. Boek 3 geillustreerd molen woordenboek.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bauters Paul. - Van Zadelsteen tot Zetelkruier. Tweeduizend jaar molens in Vlaanderen. Boek 3  geillustreerd  molen woordenboek.
Schrijver: Bauters Paul.
Titel: Van Zadelsteen tot Zetelkruier. Tweeduizend jaar molens in Vlaanderen. Boek 3 geillustreerd molen woordenboek.
ISBN:
Uitgever: , provincie Oost Vlaanderen, 2002
Bijzonderheid: Gebonden in linnen met stofomslag compleet, 354pp en illustraties in kleur, 30.5 x 24 cm. nieuwstaat!
Prijs: € 65,00
€ 6,99
Meer info De trilogie 'Van zadelsteen tot zetelkruier' is een allesomvattend, kritisch sluitstuk van dertig jaar gedreven molinologie door Paul Bauters, Vlaanderens grootste molendeskundige en jarenlang de pionier en voortrekker van de molenzorg in ons land. In dit eerste deel van een schitterend drieluik neemt hij de lezer mee in de geschiedkundige en mechanische ontwikkeling van het ambachtelijk gemaal, vanaf het prille begin tot in de hedendaagse tijd. Hij dringt door tot in de kleinste technische details en de prangendste historische vragen en illustreert zijn verhaal met talrijke tekeningen (gemaakt door Gerrit Pouw) en foto's. Dit boek is, samen met de volgende delen die de technologie en de terminologie van de molen belichten, een onmisbaar standaardwerk zowel voor de molenaar als voor de veeleisende molinoloog. dit is deel 3
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.