Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

DUBBE, B.; - ZWOLS ZILVER. HET ZWOLSE GOUD- EN ZILVERSMIDSAMBACHT EN ZIJN MEESTERS,

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: DUBBE, B.; - ZWOLS ZILVER. HET ZWOLSE GOUD- EN ZILVERSMIDSAMBACHT EN ZIJN MEESTERS,
Schrijver: DUBBE, B.;
Titel: ZWOLS ZILVER. HET ZWOLSE GOUD- EN ZILVERSMIDSAMBACHT EN ZIJN MEESTERS,
ISBN:
Uitgever: , Zwolle, Waanders, 1999**,
Bijzonderheid: Gebonden, rood linnen met zilveropdruk op rug en front, geillustreerde stofomslag, frontispice, 190 x 295mm., 200pp., uitgebreide z/w illustratie. ISBN 9789040093609.
Prijs: € 45,00
€ 6,99
Meer info In deze zeer volledige studie van de hand van de autoriteit van Zwols zilver bij uitstek, B. Dubbe, zijn gegevens van dertig jaar onderzoek in archieven en speurwerk naar objecten van de Zwolse zilversmeden verwerkt. Niet alleen de bepalingen waaraan de leden van het gilde zich moesten houden, ook de leveranties van de smeden aan kerk, stad en burgerij worden behandeld. Hoewel van de middeleeuwse zilversmeden geen merken en geen werk bekend is, worden zij toch genoemd. Vanaf ongeveer het midden van de 17de eeuw zijn meestertekens vastgelegd. Alle bekende tekens worden afgebeeld, met de biografische gegevens van de bijbehorende smeden. Boek is in zeer goede staat.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.