Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Thijs van der Zanden - Kleintjes in crisistijd, De geschiedenis van de Citroens LN, LNA, Visa, Oltcit, Axel en C15

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Thijs van der Zanden - Kleintjes in crisistijd, De geschiedenis van de Citroens LN, LNA, Visa, Oltcit, Axel en C15
Schrijver: Thijs van der Zanden
Titel: Kleintjes in crisistijd, De geschiedenis van de Citroens LN, LNA, Visa, Oltcit, Axel en C15
ISBN:
Uitgever: , citrovisie, 2017
Bijzonderheid: Gebonden, met prachtige illustraties, 22 x 24 cm, 360 pagina's . ISBN 9789081520874.
Prijs: € 37,50
€ 6,99
Meer info Dit boek beschrijft de geschiedenis van de compacte Citroens die tussen 1975 en 1985 verschenen: de LN, LNA, Visa, Oltcit, Axel en de van de Visa afgeleide bestelwagen C15. De ontwikkeling van deze auto's viel samen met een crisisperiode in de geschiedenis van Citroen. Verkeerde strategische keuzes, financiele problemen, de oliecrisis, de overname door Peugeot, de zoektocht naar een nieuwe identiteit... Aan de hand van talloze nooit eerder gepubliceerde foto?s en feiten vertelt auteur Thijs van der Zanden hoe Citroen onder deze omstandigheden een nieuw compact model probeerde te ontwikkelen. Er is veel aandacht voor de geschiedenis, context en achtergronden, maar ook de exacte evolutie per type en overzichten van bekledingen, carrosseriekleuren, productiecijfers en technische gegevens komen ruimschoots aan bod. Hiermee vormt dit boek een prettig leesbaar en onmisbaar naslagwerk voor iedereen die alles wil weten over een tot nu toe onderbelichte periode uit de Citroengeschiedenis.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.