Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

MORRENS, Paul en WILLEMSE, Hans; - PANAMARENKO MULTIPLES DEEL 3 2003 - 2007,

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: MORRENS, Paul en WILLEMSE, Hans; - PANAMARENKO  MULTIPLES  DEEL 3 2003 - 2007,
Schrijver: MORRENS, Paul en WILLEMSE, Hans;
Titel: PANAMARENKO MULTIPLES DEEL 3 2003 - 2007,
ISBN:
Uitgever: Antwerpen, Galerie Jamar, 2007
Bijzonderheid: Gebonden, geillustreerde kartonomslag, 210 x 305mm., 88pp., uitgebreide kleurillustratie. ISBN 9789057791031.
Prijs: € 45,00
€ 6,99
Meer info Dit boek biedt een overzicht van de multiples die Panamarenko de voorbije vier jaar heeft gemaakt. Multiples zijn kunstwerken die op meerdere exemplaren worden uitgegeven. ".. het is in verband met Panamarenko's werk bijvoorbeeld gangbaar niet over 'sculpturen' te spreken maar over 'tuigen' en 'objecten' . Toch vind ik dat Panamarenko sculpturen maakt. De bevreemdende, dubbelzinnige natuur van zijn werken komt vaak voort uit esthetische eisen die een voor de hand liggende, technische oplossing onmogelijk maken. Het werk moet boeiend zijn op technisch vlak, maar het moet er ook goed uitzien. Panamarenko is in de eerste plaats een kunstenaar: iemand die in de buitenwereld op zoek gaat naar beelden en bezigheden die samenvallen met geheime patronen die sinds zijn jeugd in zijn brein hangen. " (Hans Theys). Nieuw boek.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.