Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Leen Beyeres, Ilja Van Damme - Antwerpen a la carte over steden en eten.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Leen Beyeres, Ilja Van Damme - Antwerpen a la carte  over steden en eten.
Schrijver: Leen Beyeres, Ilja Van Damme
Titel: Antwerpen a la carte over steden en eten.
ISBN:
Uitgever: , BAI, 2016
Bijzonderheid: Gebonden, Hardcover, 192 pagina's met prachtige moderne en historische illustraties van Antwerpen en reclame. ISBN 9789085867227.
Prijs: € 29,99
€ 6,99
Meer info Eten en drinken te Antwerpen, veel en aangename gerechten en adressen. Antwerpen a la carte toont met oude en actuele beeldende kunst en met waardevol erfgoed een nieuw portret van Antwerpen als etende stad. Het boek en de gelijknamige expositie onthullen het verrassende, grillige en vaak onzichtbare spoor van de voedselketen door Antwerpen sinds 1500. Waar kwamen gewassen vandaan? Waar lagen markten en later winkels? Gelijken hedendaagse keukens en restaurants nog op de keuken en herberg van pakweg de zeventiende eeuw? En waarom werd voedselafval vroeger gerecycleerd? Het verhaal van vroeger is tegelijk uiterst actueel. Wereldwijd wonen steeds meer mensen in steden. Zullen al die stedelingen zich in de toekomst op een duurzame manier kunnen voeden? De uitdaging is groot en het verleden kan daarbij inspirerend werken.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.