Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Ina Isings. / Berry Geerligs, C. Isings, Rene de Kam - Schitterend! twintig eeuwen glas uit Utrechtse bodem.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ina Isings. / Berry Geerligs, C. Isings, Rene de Kam - Schitterend! twintig eeuwen glas uit Utrechtse bodem.
Schrijver: Ina Isings. / Berry Geerligs, C. Isings, Rene de Kam
Titel: Schitterend! twintig eeuwen glas uit Utrechtse bodem.
ISBN:
Uitgever: Utrecht, Matrijs, 2016
Bijzonderheid: softcover onder geillustreerde kartonomslag in kleur, 290x280x171 mm., 176pp., uitgebreide illustratie in kleur. ISBN 9789053454305.
Prijs: € 25,00
€ 6,99
Meer info Utrecht is de oudste stad in Nederland en heeft om die reden een bijzonder bodemarchief. In de afgelopen eeuw is tijdens opgravingen glas in al zijn verschijningsvormen opgedolven en zijn heel veel glasfragmenten gevonden. Na een voorwoord en een verantwoording volgt een beknopte geschiedenis van het glas (12 pp.), vervolgens 70 catalogusnummers met glas en glazen van de late ijzertijd tot omstreeks 1900 - de nadruk ligt op de periode 1550-1700. Heel gevarieerd, toegankelijk beschreven met aardige anekdotes en fraai geillustreerd, geeft het een goed beeld van gebruiksglas door de eeuwen heen. Met literatuurlijst. Voor geinteresseerden in glas, archeologie en Utrecht en omgeving.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.