Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Dimitri Verhulst / Kathy de Neve / Bart Paepen, - Diasporalia Koen Theys

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dimitri Verhulst /  Kathy de Neve / Bart Paepen, - Diasporalia Koen Theys
Schrijver: Dimitri Verhulst / Kathy de Neve / Bart Paepen,
Titel: Diasporalia Koen Theys
ISBN:
Uitgever: Antwerpen , Lannoo, 2018
Bijzonderheid: softcover, Aantal pagina's: 96. Afmetingen: 240x170. met prachtige illustraties in kleur. ISBN 9789401455367.
Prijs: € 24,99
€ 6,99
Meer info Twaalf bronzen matrassen in twee rijen opgesteld in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen. De kunstinstallatie Diasporalia van Koen Theys, in het teken van het barokjaar, is dramatisch en roept meteen vragen op. Wat heeft zich hier afgespeeld? Waar zijn de mensen bij wie die spullen hoorden? Diasporalia brengt de vluchtelingencrisis akelig dichtbij maar houdt ze, door een uiterste stilering en esthetisering, tegelijk ook op een afstand. Met twaalf speciaal voor dit boekje geschreven gedichten van Dimitri Verhulst, een brief aan de kunstenaar van SMAK-directeur Philippe Van Cauteren en essays van kunstfilosofe Kathy de Neve en Bart Paepen, pastoor van de Antwerpse kathedraal.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.